Кристиано Роналдо е запален автомобилен колекционер, любител на мощните двигатели и

...
Кристиано Роналдо е запален автомобилен колекционер, любител на мощните двигатели и
Коментари Харесай

Роналдо готов да брои 11 милиона евро за най-новия шедьовър на Bugatti

Кристиано Роналдо е разпален авто колекционер, фен на мощните мотори и към този момент е подготвен да добави нов модел към сбирката си. Както оповестява " Марка ", португалският феномен на " Ювентус "  може да стане притежател на Bugatti " La Voiture Noire ". Най-новият модел бе показан от френската марка по време на последното автомобилно ревю в Женева, с цел да означи 110-годишнината на автомобилния производител. 

Автомобилът е неповторим, извънреден (няма да се създават други единици) и ще има стойност от към 11 милиона евро. Както оповестява испанският вестник, Роналдо ще бъде подготвен да заплати тази сума, с цел да има шедьовъра на Bugatti. 

Португалецът обаче ще би трябвало да изчака две години, преди да може да кара колата. " Всъщност ще са нужни още 24 месеца, с цел да се усъвършенстват всички елементи. Нашата история е освен привилегия, само че и огромна отговорност. Ние проектираме скорост, технология, хармония и разкош в нова епоха ", споделя Стефан Винкелман, президент на Bugatti.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР